Спонсор

Уважаеми членове на клуба,

С радост Ви съобщаваме, че на 13.02.2008 г. ДКБ сключи споразумение с фирма “ЛЕКООМ” АД, с което те станаха официален спонсор на Клуба и съответно на дакелите в България. От офиса на фирмата в София, всеки член на клуба, собственик на дакел, може да закупи с отстъпка, чудесни висококачествени храни с марка EMINENT, както ваксини, витамини и много други препарати и добавки, които ще спомогнат за оптималното отглеждане на домашния Ви любимец.

Лекоом логоФирма “ЛЕКООМ” АД е една от първите дистрибуторски фирми на ветеринарно-медицински продукти в България. Фирмата е създадена през 1990 година. За един кратък период от време тя израства и открива шест свои филиала в страната, в градовете - София, Монтана, Добрич, Хасково, Сливен и Разград, мултиплицирайки дейността на централния офис в София. Във фирмата работят известни, утвърдили се специалисти, които следят нуждите на пазара за да отговорят адекватно на тях. Фирма “ЛЕКООМ” АД извършва освен дистрибуторска и консултантска дейност. Осигурява консултации за изясняване на възникнали проблеми. Специалистите посещават на място заявителя, извършват необходимите прегледи, вземат материали за изследване и след това уточняват решаването на възникналите проблеми

“ЛЕКООМ” АД е издател и на първото и единствено в страната частно ветеринарномедицинско списание - “ВМНовини”

Фирма “ЛЕКООМ” АД вече 15 години развива сътрудничество с няколко водещи в Европа фирми, производители на ветеринарномедицински продукти и хранителни добавки: “Биовета” АД - Ивановице на Хане, “Биофактори” ООД - Прага, на която е оторизиран представител за България. Също така е представител и дистрибутира ветеринарномедицински продукти на испанската фирма “Диваза” ООД, английската “Еко Анимал Хелт” ООД и чешките фирми “Медифарм” и “Биофарм” ООД - Прага.

За Ваше улеснение , по-долу се посочили линк с карта на офиса на фирмата, която се намира на следния адрес :

“ЛЕКООМ” АД

Централен офис
гр. София 1113, П.К. № 38
бул. ”Цариградско шосе” № 73

тел. +359 2 973 37 85, + 359 2 971 11 34
факс + 359 2 971 34 13

e-mail: lekoom@abv.bg

www.lekoom.com