Archive for the ‘Некатегоризирани’ Category

Дакел Клуб България!

събота, март 22nd, 2008

Здравейте приятели!

Приветстваме ви с добре дошли на сайта на Дакел Клуб България!

След голяма пауза след първоначалното му стартиране, сега сайта е обновен и се надяваме да се актуализира много по-често от преди. Нашето желание е тук да намирате актуална информация за дейността на клуба, както и любопитни факти за нашите всеобщи любимци - Дакелите. Естествено, това няма да е възможно без вашето активно участие, така че моля пишете ни! Нашите координати можете да намерите на страницата с контакти.

Трета специализирана изложба

събота, март 1st, 2008

Скъпи приятели, уважаеми членове на клуба!

Дакел Клуб България има удоволствието да Ви покани на специализирана монопородна изложба на 4. Група по FCI. Тя ще бъде с ранг САС и ще се проведе на 10.05.2008 г. в рамките на двоен CACIB в гр. София. Съдия на събитието ще бъде Стефан Попов. Кучетата, отличени на CACIB-ите и получили САС, на специалката, имат правото на сертификат за Шампион на България /CH BG/. (more…)

Отчет за дейността на ДКБ

събота, декември 8th, 2007

Уважаеми членове,Изминалата 2007 г. бе много ползотворна за Дакел Клуб България.
Като събитие от първостепенна важност бе приемането на клуба ни като пълноправен член от Българската Федерация по Кинология, осъществено през Март същата година на Общо Събрание.

През същия месец март, бе реализирана и Първата специализирана изложба за дакели с помощта на БРФК, Софийско Киноложко дружество и Ройал Канин. Съдия на събитието бе г-н Антоан Хлебаров, който отсъди около тридесет родословни и неродословни дакели, с което Клуба ни излъчи и първите си Клубни шампиони:

(more…)

Дакел Клуб е член на БРФК

четвъртък, март 15th, 2007

Уважаеми приятели,

Българска Републиканска Федерация по КинологияС гордост и радост съобщаваме, че на 10.03.07 г. на Общо Събрание на Българска Републиканска Федерация по Кинология /БРФК/, Дакел Клуб България беше приет за редовен и пълноправен неин член. Дакелите бяха подкрепени с 33 от общо 34 гласа.

Благодарим на всички наши членове, симпатизанти, сподвижници и приятели.

Укрилени от все по-хубавите новини в последно време, ще продължим да дерзаем за развитието на дакелизма в България.